Gambar Company - Honghui Saben Co., Ltd

Gambar Company

O ur tim

Guangzhou HONGHUI Saben dina TECHNOLOGY CO., LTD punika Produsèn profesional lan exporter liwat 20 taun, melu ing riset, pembangunan, sales lan layanan saka care lisan, care kulit lan produk care rambute. GMP, FDA, CE, SASO disetujui. HONGHUI wis R profesional & tim D lan tim QC sing njamin kualitas lan layanan sawise-sale. We kudu merek kita dhewe, kayata: House urip, padhang munggah, gelombang Sea, Fantadent, Dentifresh sapiturute padha ngedol uga ing Amerika, Amerika Latin, Eropah, Saudi Arabia, Malaysia, Australia ECT. Saben taun, kita bakal rawuh kanggo Canton padha, Dubai padha Hongkong padha ECT, supaya kita ketemu ana.
v

O Sajarah ur

HONGHUI welcome OEM lan Potongan pesenan. We kudu enrich pengalaman kanggo kurban layanan label pribadi, lan kita nggarap supermarket lan pemerintah pesenan. Kene wis engineer profesional lan Desainer ngadeg dening kanggo sampeyan!

layanan kita

HONGHUI budaya perusahaan:
Value iku "Wong tujuan, customer sentris. "
Roh Team punika" tanggung jawab, bareng, wutah, inovasi. "
Mission" Nambah urip wong, nggawe kesehatan lan donya langit. "Ayo tangan ing tangan kanggo nggawe donya kaendahan!



Tampilan Online Chat!