wutah hormon manungsa (HGH): Panjenengan alon tuwa?

wutah kanak-kanak ngiseni wutah hormon lan mbantu njaga jaringan lan organ saindhenging gesang. Iku diprodhuksi dening kelenjar hipofisis kacang-ukuran - dumunung ing dasar otak. Diwiwiti ing tengah umur, Nanging, kelenjar pituitary alon nyuda jumlah wutah hormon mrodhuksi.

sadhu alam iki micu kapentingan ing nggunakake wutah hormon manungsa tiron (HGH) minangka cara kanggo mateni stave sawetara owah-owahan kagandhèng kanggo tuwa, kayata melorot otot lan balung massa.

Yen sampeyan lagi mamang, apik. Ana sethitik bukti kanggo suggest wutah hormon manungsa bisa bantuan diwasa digunakake sehat ngranggeh muda lan vitalitas. Ing kasunyatan, ahli menehi rekomendasi marang nggunakake HGH kanggo nambani tuwa utawa kahanan-related umur.

Aja sawetara wong diwasa kudu wutah hormon manungsa?

Ya. Wong diwasa sing duwe kurang hormon wutah bener - ora Kurangé populasi samesthine ing hormon wutah amarga tuwa - bisa diwènèhaké wutah hormon manungsa tiron dening Doctors sing.

kurang hormon wutah bisa disebabake tumor entheng ing kelenjar pituitary (adenoma pituitary). Uga bisa disebabake perawatan saka adenoma karo surgery utawa radioterapi.

Kanggo wong diwasa sing duwe kurang wutah hormon, injeksi saka wutah hormon manungsa bisa:

Nambah kapasitas ngleksanani
Kapadhetan Tambah balung
Tambah otot massa
awak Decrease lemak
wutah hormon manungsa uga disetujoni kanggo nambani wong diwasa karo AIDS- utawa HIV-related mbuang otot.

Apa bisa manungsa hormon wutah apa kanggo wong diwasa sehat?

Pasinaon diwasa sehat njupuk wutah hormon manungsa sing winates. Sanajan katon sing wutah hormon manungsa bisa nambah massa otot lan ngurangi jumlah saka awak ing lawas wong diwasa sehat, Tambah ing otot ora nerjemahake menyang tambah kekuatan. Iku ora cetha yen manungsa hormon wutah bisa nyedhiyani keuntungan liyane kanggo wong diwasa sehat.


Post wektu: Jun-12-2018

Tampilan Online Chat!