Areng odol, diaktipkeun areng Bubuk, dental Floss - Honghui
  • jasa parusahaan

    jasa parusahaan "

    .Provided tim insinyur profésional sarta tim rarancang pikeun ngarojong produk Anjeun. Hiji saluran bisnis -stop pikeun sakabéh paménta anjeun dina harga kalapa. "

  • Budaya parusahaan

    Budaya parusahaan "

    Kami Tujuan nyieun dunya beresih jeung ngalatih kaendahan anjeun dina cara alam! "

  • Lisan Kamanusaan sarta Studi arah

    Lisan Kamanusaan sarta Studi arah "

    huntu .Brush tuntas salila sahenteuna 1 menit dua kali sapoé (isuk jeung sore), sarta moal leuwih ti 3 kali sapoé, atawa sakumaha dianjurkeun ku dokter gigi atawa dokter. "

GUANGZHOU HONGHUI poean téhnologi CO., LTD mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir leuwih 20 taun, dina aktipitas dina panalungtikan, ngembangkeun, jualan na jasa miara lisan, perawatan kulit jeung produk perawatan rambut. GMP, FDA, CE, SASO geus disatujuan. HONGHUI boga Sunda profésional & Tim D jeung tim QC nu assure kualitas sarta jasa saatos-diobral. Simkuring boga merek urang sorangan, kayaning: House hirup, caang up, gelombang Sea, Fantadent, Dentifresh jsb Aranjeunna ngajual ogé di Amérika, Amérika Latin, Eropa, Arab Saudi, Malaysia, Australia ect. Unggal taun, urang bakal hadir jeung Canton adil, Dubai adil Hongkong adil ect, jadi hayu urang papanggih di dinya.

Maca deui

Arrivals anyar

fitur Produk


WhatsApp Online Chat!