Caang update Up 150g

Caang update Up 150g

Pondok Description:

PRODUCT NAME 150g bright up brand name white cream mint flavor toothpaste MODEL NUMBER BP150 COLOR PASTE White Flavor Mint FEATURE Whiten , refresh PACKAGING 12PCS/ SHRINK , 6 SHRINK/CTNS CARTON SIZE 37.5*32.5*21 CM GROSS MEIGHT 12.7kg/CTNS 20GP QUANTITY 1100 CTNS 40HQ QUANTITY 2200 CTNS MOQ 50,000PCS PLACE OR ORIGIN Guangdong, China ACCESSORY Suppliable per your request CUSTOMER OEM Welcome OCCASION Home, Hotel, Travel, School, Hospital


jéntré produk

Tags produk

NGARAN PRODUK 150g ngaran merk caang nepi krim bodas rasa mint odol
modél Nomer BP150
COLOR nempelkeun bodas
rasa mint
hal nu husus Whiten, Anyarkeun
bungkusan 12PCS / ngaleutikan, 6 ngaleutikan / CTNS
karton SIZE 37,5 * 32,5 * 21 CM
MEIGHT kotor 12.7kg / CTNS
20GP kuantitas 1100 CTNS
40HQ kuantitas 2200 CTNS
MOQ 50,000PCS
Tempat atawa asal Guangdong, Cina
barang tambahan Suppliable per pamundut anjeun
OEM customer wilujeung sumping
kasempetan Imah, Hotel, Travel, Sakola, Rumah Sakit

  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!