Propil parusahaan - Honghui Daily Perkakas Co., Ltd

Profil Perusahaan

O ur tim

GUANGZHOU HONGHUI poean téhnologi CO., LTD mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir leuwih 20 taun, dina aktipitas dina panalungtikan, ngembangkeun, jualan na jasa miara lisan, perawatan kulit jeung produk perawatan rambut. GMP, FDA, CE, SASO geus disatujuan. HONGHUI boga Sunda profésional & Tim D jeung tim QC nu assure kualitas sarta jasa saatos-diobral. Simkuring boga merek urang sorangan, kayaning: House hirup, caang up, gelombang Sea, Fantadent, Dentifresh jsb Aranjeunna ngajual ogé di Amérika, Amérika Latin, Eropa, Arab Saudi, Malaysia, Australia ect. Unggal taun, urang bakal hadir jeung Canton adil, Dubai adil Hongkong adil ect, jadi hayu urang papanggih di dinya.
v

O sajarah ur

HONGHUI ngabagéakeun OEM na ODM pesenan. Simkuring gaduh enrich pangalaman nawarkeun layanan labél swasta, sarta kami nu gawé bareng supermarket jeung pamaréntah pesenan. Di dieu boga insinyur profésional sarta desainer nangtung ku anjeun!

jasa kami

HONGHUI budaya perusahaan:
Nilai nyaéta "Jalma berorientasi, customer centric. "
Sumanget Tim nyaeta" Tanggung jawab, dibagikeun, kamekaran, inovasi. "
Misi nyaeta" Ngaronjatkeun kahirupan masarakat, nyieun hiji kaséhatan sarta dunya jelas. "Hayu urang raket nyieun dunya kageulisan!



WhatsApp Online Chat!