Propil parusahaan - Honghui Daily Perkakas Co., Ltd

Profil Perusahaan

O ur tim

GUANGZHOU HONGHUI poean téhnologi CO., LTD mangrupakeun produsén profésional sarta éksportir leuwih 20 taun, dina aktipitas dina panalungtikan, ngembangkeun, jualan na jasa miara lisan, perawatan kulit jeung produk perawatan rambut. GMP, FDA, CE, SASO geus disatujuan. HONGHUI boga Sunda profésional & Tim D jeung tim QC nu assure kualitas sarta jasa saatos-diobral. Simkuring boga merek urang sorangan, kayaning: House hirup, caang up, gelombang Sea, Fantadent, Dentifresh jsb Aranjeunna ngajual ogé di Amérika, Amérika Latin, Eropa, Arab Saudi, Malaysia, Australia ect. Unggal taun, urang bakal hadir jeung Canton adil, Dubai adil Hongkong adil ect, jadi hayu urang papanggih di dinya.

O sajarah ur

HONGHUI ngabagéakeun OEM na ODM pesenan. Simkuring gaduh enrich pangalaman nawarkeun layanan labél swasta, sarta kami nu gawé bareng supermarket jeung pamaréntah pesenan. Di dieu boga insinyur profésional sarta desainer nangtung ku anjeun!

jasa kami

HONGHUI budaya perusahaan:
Nilai nyaéta "Jalma berorientasi, customer centric. "
Sumanget Tim nyaeta" Tanggung jawab, dibagikeun, kamekaran, inovasi. "
Mission is “ Improve people’s life, create a health and clear world.
” Let’s hand in hand to create a beauty world !

v

It really is our obligation to satisfy your requirements and efficiently serve you. Your fulfillment is our greatest reward. We're hunting forward to your check out for joint development for factory low price Bright Up Teeth Whitening Ginger Extract Coconut Oil Cacao Extract Organic Toothpaste, We welcome new and aged shoppers from all walks of daily life to call us for long term business associations and mutual accomplishment!

The factory low price Teeth Whitening Toothpaste, Coconut Oil Toothpaste, Organic Toothpaste, Our company is working by the operation principle of "integrity-based, cooperation created, people oriented, win-win cooperation". We hope we can have a friendly relationship with businessman from all over the world

xc


WhatsApp Online Chat!